Informatie MadjoeBeach

Het beachvolleybalveld is te gebruiken door leden van MadjoeBeach. Er zijn 2 manieren om lid te worden:

• Inschrijven voor trainingen
  • Inschrijven voor vrij spelen

Het lidmaatschap voor MadjoeBeach is € 25,00 per seizoen. Door lid te worden kan je gebruik maken van onze beachvelden tijdens de vrije inloop op dinsdagavond en in het weekend. Verder is het mogelijk om met je team een vast uurtje te huren op donderdagavond.

Het is ook mogelijk om wekelijks in een vaste groep te trainen. Deze trainingen beginnen meestal in mei en stoppen rond de zomervakantie. In principe houdt dit in dat er totaal 10 trainingen zijn. De kosten voor CMV-jeugd zijn € 25, voor ABC-jeugd € 35 en voor senioren € 40. Indien je je inschrijft voor de trainingen ben je automatisch lid van MadjoeBeach.

Op dit moment hebben wij nog geen eigen sanitaire voorzieningen bij de beachvelden. Er zijn wel kleedkamer beschikbaar om jezelf om te kleden. In de kleedkamer vind je de gebruikershandleiding voor het ophangen van de netten. Bij het verlaten van de velden graag alles weer opruimen en afsluiten.

Het gebruik van de accommodatie is geheel op eigen risico.