Nieuws van de Beachcommissie

Beste (beach)volleyballers,

Het is gelukt! Wij zijn gestart met de aanleg van nieuwe beachvolleybalvelden. Onze plannen waren vast al bekend. De vereniging wenst het beachvolleybal in Enkhuizen en de regio verder te ontwikkelen, zodat het voor iedereen het hele jaar door mogelijk is om onze mooie sport te beoefenen. Vorig jaar waren de trainingen weer erg populair. Niet alleen de jeugd duikt vrolijk door het zand, maar ook steeds meer volwassenen maken enthousiast gebruik van de trainingen.

Doordat het veld intensief werd gebruikt hebben wij jammer genoeg ook enkele teams moeten vertellen dat het niet mogelijk was om het veld een vaste avond te huren. Het veld bij Recreatiebad Enkhuizerzand blijkt echt onvoldoende om iedereen het hele jaar te laten volleyballen. Op deze locatie is uitbreiding van de velden niet mogelijk, daarom is het plan ontstaan om drie nieuwe beachvelden aan te leggen in sportcomplex het Rietbos.

2017 03 31 14.20.04Wij hebben meerdere keren overleg gehad met de Gemeente Enkhuizen en onder andere ook met de buurtbewoners van de Gouw. Uiteindelijk hebben wij groen licht gekregen, en zijn wij dezelfde week nog gestart met de aanleg (foto). Wij hebben dus na 7 jaar afscheid moeten nemen van het beachveld bij het zwembad. Namens de beachcommissie willen wij ook op deze manier het zwembad nogmaals bedanken voor de prettige samenwerking!

Komend seizoen zal alles plaatsvinden op de nieuwe velden. Wij willen de velden feestelijk openen met een toernooi op zaterdag 6 mei! Zet deze dag dus alvast in de agenda! Door de uitbreiding hebben wij er vertrouwen in dat iedereen weer lekker kan beachvolleyballen. De trainingsavonden worden waarschijnlijk maandag en woensdag, en de inschrijvingen voor de trainingen verschijnen spoedig op de website van Madjoe! Voor alle CMV 3 leden van het afgelopen jaar, ook jullie zijn meer dan welkom op het beachveld. Dinsdagavond willen wij een vrije inloop avond organiseren, waar iedereen zich kan melden om met verschillende tegenstanders en eventueel verschillende partners te spelen. Wil je liever in een groepje vrij spelen? Geen probleem, dat kan in ieder geval op donderdag, laat het even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij het stukje professionalisering hoort ook een lidmaatschap van de beachtak van Madjoe voor alle beachvolleyballers. Iedereen die wilt beachen moet lid worden voor een bepaald bedrag. Je kan hiermee onbeperkt gebruik maken van de velden! Wil je ook trainingen volgen, dan komt hier een bepaald bedrag bovenop. Op het inschrijfformulier staat duidelijk aangegeven hoe je je op kan geven als (trainend) lid. De prijzen zijn voorlopige prijzen, volgend jaar zullen wij inventariseren wat de kosten en opbrengsten zijn, dan kunnen de prijzen dus nog wat veranderen. Natuurlijk proberen wij de kosten zo min mogelijk te houden, zodat iedereen het hele jaar kan volleyballen! Heb je problemen met de betaling, suggesties of opmerkingen over andere zaken? Laat het ons weten op het veld of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als laatste zijn wij nog op zoek naar assistent-trainers. Lijkt het je leuk om één keer per week te helpen met het geven van trainingen aan CMV-, ABC-jeugd of volwassenen? Dan weet je inmiddels vast hoe je ons kan bereiken!

Wij zien jullie komend seizoen hopelijk op onze nieuwe velden!

Groeten de beachcommissie,

Frank, Thomas en Bart