Beachcommissie

Beachvolleybal is Booming!

Sinds 2010 heeft ook Madjoe een eigen beachvolleybalveld. Inmiddels wordt hier al een aantal jaar met veel plezier gebruik van gemaakt. Het is heerlijk om na het zaalseizoen – dat wel steeds eerder lijkt te eindigen – lekker buiten een balletje te slaan.

beachvolleybal02

Dit jaar willen we nog meer mensen dit plezier laten beleven door trainingen te organiseren voor jeugd en senioren. We gaan kijken of we voor deze groepen een eindtoernooi kunnen realiseren. Verder zijn we met de commissie druk bezig met onderzoeken naar de haalbaarheid van een tweede veld.
20 en 21 juli zal het Streekbos in het teken staan van kanker tijdens de Samenloop voor Hoop. Tijdens dit internationale concept zal aandacht worden gevraagd voor de ziekte kanker en wordt natuurlijk geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Wij gaan daar ons steentje bijdragen door op twee velden een toernooitje te organiseren voor de deelnemers. Lijkt het je leuk om te komen kijken of ook een balletje te slaan? Iedereen is meer dan welkom.

Veldhuur en/of vrije inloop

Natuurlijk is het ook komend beachseizoen weer mogelijk om met je eigen team voor een klein bedrag een vast uurtje per week te boeken. Door een groot aantal positieve reacties op de trainingen zullen we moeten schuiven in de veldindeling, maar daar komen we samen vast uit! Wil je jouw team aanmelden voor een vaste avond? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom je liever eenmalig of af en toe een uurtje beachvolleyballen? Neem dan contact op met het Recreatiebad Enkhuizer Zand om te zien of er nog een open uur beschikbaar is.

Meehelpen

Lijkt het je leuk om ons af en toe te helpen als vrijwilliger, bijvoorbeeld tijdens een toernooitje? We kunnen alle hulp goed gebruiken! Laat het ons weten als je ons ziet in de Sprong of op het beachveld.
We hopen jullie te zien op het beachveld!

Groeten,
de beachcommissie