47e Madjoe Hemelvaarttoernooi 2017

Op Hemelvaartsdag 25 mei wordt alweer voor de 47e keer het altijd gezellige Madjoe Hemelvaarttoernooi georganiseerd. Ook dit jaar kunnen bedrijven, teams, families, vrienden en verenigingen, van jong (>10 jaar) tot oud en van recreatief tot 2e divisieniveau zich weer opgeven.
Voor de jeugd (A,B en C) wordt weer de 2 x 2 spelvorm georganiseerd en CMV niveau 6 teams kunnen ook aan het toernooi deelnemen.

De barbecue na afloop is inmiddels een ware traditie geworden dus na afloop van het toernooi kun je met je team nog gezellig blijven om lekker na te genieten.

Het toernooi kan natuurlijk niet bestaan zonder haar sponsors. Bedrijven en iedereen die Madjoe wil steunen kunnen een bal sponsoren.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.