Zonnige 47e Madjoe Hemelvaarttoernooi

Het prachtige weer zorgde voor een Hemelvaarttoernooi die we niet snel zullen vergeten. De meer dan 90 deelnemende teams speelden onder een stralende zon de wedstrijden. Dit jaar was er ook voor de CMV jeugd niveau 3 en 4 de mogelijkheid om deel te nemen. Prachtig om te zien hoe de jonge spelers en speelsters fanatiek strijdden om de 1e plaats. Mede door de muzikale ondersteuning van Funprojection was het weer een hele gezellige en sportieve dag. De uitslagen kun je hier terugvinden. Het toernooi kan niet bestaan zonder onze sponsors en we mochten ook weer een groot aantal ballensponsors noteren waarvoor hartelijk dank! Wil je nog even nagenieten? Bekijk dan de foto's van het toernooi op de Madjoe site en de foto's die gemaakt zijn door WEEFF. Tot volgend jaar op 10 mei.

2017 Sponsors Madjoe Hemelvaarttoernooi