Openingsweek kantine De Drecht

Op vrijdag 6 januari om 20:00 uur wordt de kantine van de Drecht officieel geopend in combinatie met de nieuwjaarsborrel. In de week voorafgaand aan de opening staan een tweetal interessante evenementen op de agenda. Op vrijdagavond 30 december organiseert Dames 5 een Madjoe mixtoernooi.

Dames, heren en jeugd, hoog of laag, worden gemixt in teams die tegen elkaar strijden om de eer. Het is de bedoeling om vooral een gezellige volleybalavond te hebben met elkaar. Verdere informatie volgt nog maar als je nu al weet dat je zeker mee wilt doen kan je je opgeven bij één van de meiden van dames 5. Natuurlijk hopen we op een groot aantal deelnemers om deze avond tot een succes te maken.

Op woensdag 4 januari hebben we Teun Buijs bereid gevonden een clinic te geven. Hiervoor zijn onze jongens B uitgenodigd om als trainingsteam te fungeren.

Noteerd de data alvast in je agenda en houd voor verdere informatie de website en nieuwsbrief van Madjoe in de gaten.