Ouder-kind toernooi

Zondag 5 februari was het weer tijd voor het Ouder-kind toernooi van de CMV’s. Alweer de 4e keer dat het toernooi werd gehouden. Ruim honderd ouders en kinderen deden mee in de verschillende niveaus. Leuk om te zien hoe de ouders en kinderen sportief samen speelden.  Op de tribunes en in de kantine kon het publiek mee genieten van de leuke en spannende wedstrijden. Wat hebben we een hoop blije gezichten gezien!  In de pauzes was er voor de deelnemers een gebakje i.v.m. de opening van de Time Out, onze mooie, nieuwe kantine. De winnaars van elke poule gingen naar huis met een leuke en lekkere prijs. Al met al een geslaagd toernooi. Bekijk de foto's in het fotoalbum.