Verslag H1/D1 4 februari

De eerste zaterdag van februari is er eentje voor in de boeken! Heren 1 en dames 1 leverde allebei een top prestatie in sporthal de Sprong. Heren 1 speelde tegen de heren van Forza Hoogland, nummer 12 in de competitie. Het zijn de lastigste wedstrijden, waar het meeste van verwacht wordt. De heren startte nog wat moeizaam maar wisten vooral de tweede en vierde set eenvoudig te winnen, na afloop werd er terecht op vijf punten geproost. Dames 1 haalde vier punten binnen tegen Dinto DS 1, een team die hard werkt en ambities heeft voor promoveren. Madjoe wist de eerste set niet te winnen, met hard werken, sterke opslag en veel aanval geweld pakte ze toch nog de laatste drie sets. De dames hoopte die kracht door te zetten naar de Flint, maar dat is helaas mislukt. Dames 1 en heren 1 namen dat weekend beiden maar één punt mee naar huis.