VOORLOPIGE TEAMINDELING MADJOE

De TC heeft samen met de JC de voorlopige teams samengesteld voor het seizoen 2017-2018. Vooralsnog zijn dit de teams waarmee we volgend seizoen zullen starten te trainen. Het is echter een voorlopige indeling en er kunnen dus zeker nog wijzigingen plaatsvinden. Voor het begin van het nieuwe seizoen zullen we de definitieve indeling ook weer op de site bekendmaken.
- voorlopige teamindeling CMV
- voorlopige teamindeling ABC Jeugd
- voorlopige teamindeling Dames senioren
- voorlopige teamindeling Heren senioren
Enkele teams zullen nog een paar weken in de nieuwe samenstelling gaan trainen. De individuele leden zijn of worden hiervan al op de hoogte gesteld.Verder wensen we iedereen een sportieve en lekkere vakantieperiode. De leden die nog gaan beachen: veel succes.

TC en JC Madjoe.