Sprong tijdelijk gesloten na brand

Vanmiddag was er een kleine brand in de meterkast van de Sprong welke de brandweer van Enkhuizen snel onder controle had. Dit betekent echter wel dat er tot nader bericht geen gebruik van de zaal kan worden gemaakt. Wij zijn in overleg met de gemeente over de consequenties. Zodra hierover meer bekend is zullen we je weer informeren. Indien bepaalde trainingsgroepen tijdelijk in een andere zaal gaan trainen informeren we de betreffende groepen rechtstreeks.

JC en TC VV Madjoe

Overstap op Gala volleyballen

Vorig seizoen heeft Madjoe bij de CMV jeugd de Gala bal geintroduceerd ter vervanging van Mikasa wat altijd de standaard voor Madjoe was. De belangrijkste reden was dat we met de Mikasa ballen veel problemen hadden. Deze proef is goed bevallen en vanaf dit seizoen hebben we voor de Drecht ook 20 Gala volleyballen voor de ABC jeugd en senioren aangeschaft als proef. Na dit sieozen zullen we evalueren en beslissen of Gala de nieuwe standaard wordt en we gefaseerd zullen overstappen. Om een goede evaluatie mogelijk te maken horen we graag jullie reacties, dus deel deze met TC/JC of via de Madjoe Facebook

Wijzigingen spelregels seizoen 2017-2018

‘Oude’ voetfoutregel terug

Zoals altijd na een olympisch jaar, zijn er voor komend seizoen een aantal wijzingen in de huidige spelregels. De meest voorname is dat vanaf seizoen 2017-2018 binnen alle Nevobo-competities de ‘oude’ voetfoutregel weer zal gelden. Belangrijkste reden voor dit besluit is de toepassing van de nieuwe regel; mensen hebben moeite met de ogenschijnlijke willekeur dan wel striktheid waarmee de nieuwe regel werd toegepast. Een duideliijk uitleg van de nieuwe regels vind je op de site van de Nevobo.

Uitnodiging opening seizoen

Hallo leden en vrijwilligers!

23 september is het zover! De opening van het nieuwe volleybalseizoen met weer een geweldig thuisprogramma! Nadat alle teams zich in het zweet hebben gewerkt is het natuurlijk tijd voor een biertje (wijntje, fris etc.) met daarbij een ovenheerlijke maaltijd.
De drankjes worden verzorgd door onze eigen kantine in de Drecht. Het eten wordt dit jaar verzorgd door de Foodtruck van Bella Vita. Waar voor €10 pp verschillende ovenheerlijke pizza’s op locatie worden gebakken.

Hierbij nodigen wij jullie allemaal uit voor een mooie start van een nieuw seizoen! Partners/introducé zijn natuurlijk ook welkom.
Je kunt je uiterlijk tot 21 september opgeven bij Ingrid Bosma via whatsapp (0629763199) of Email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Uiteraard hopen we op een goede opkomst. Tot de 23e van september!

Uitnodiging ALV 8 sept.

Aan alle (ere) leden van vv Madjoe,
Hierbij nodigen we jullie van harte uit voor de algemene ledenvergadering van onze vereniging, welke gehouden zal worden op VRIJDAG 8 SEPT. a.s. in sportkantine Time Out.
De vergadering begint om 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. De agenda staat hieronder. De notulen van de vorige ledenvergadering én de jaarverslagen van bestuur, technische commissie, jeugd commissie en beach commissie staan op de website. -Ga direct naar de verslagen-
Een geprinte versie kan bij het secretariaat worden opgevraagd. Het financiële verslag 2016-2017 en de definitieve begroting voor volgend seizoen liggen bij aanvang van de vergadering ter inzage.

Jullie inbreng is heel belangrijk voor ons dus we zien jullie graag op 8 sept. a.s. in onze gezellige kantine in de Drecht!

Algemene ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering is op vrijdag 8 september a.s. in sportkantine Time Out. De agenda en stukken hiervoor komen rond die tijd op de website.