Laatste nieuws

Algemene ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering is op vrijdag 8 september a.s. in sportkantine Time Out. De agenda en stukken hiervoor komen rond die tijd op de website.

NIVO Start-up toernooi voor jeugd en seniorenteams

Beste volleybalvrienden,
Op zaterdag 16 september organiseert volleybalvereniging NIVO het Start-up toernooi voor jeugd en seniorenteams,die goed voorbereid aan de volleybalcompetitie willen beginnen. Het ideale moment om je team te meten met teams die op hetzelfde niveau spelen.
Place to be: Hoorn, Sporthal de Kers, Moerbalk 1
Het programma is als volgt:

Lees meer

VOORLOPIGE TEAMINDELING MADJOE

De TC heeft samen met de JC de voorlopige teams samengesteld voor het seizoen 2017-2018. Vooralsnog zijn dit de teams waarmee we volgend seizoen zullen starten te trainen. Het is echter een voorlopige indeling en er kunnen dus zeker nog wijzigingen plaatsvinden. Voor het begin van het nieuwe seizoen zullen we de definitieve indeling ook weer op de site bekendmaken.
- voorlopige teamindeling CMV
- voorlopige teamindeling ABC Jeugd
- voorlopige teamindeling Dames senioren
- voorlopige teamindeling Heren senioren
Enkele teams zullen nog een paar weken in de nieuwe samenstelling gaan trainen. De individuele leden zijn of worden hiervan al op de hoogte gesteld.Verder wensen we iedereen een sportieve en lekkere vakantieperiode. De leden die nog gaan beachen: veel succes.

TC en JC Madjoe.

Dames 9 bedankt.......

D9 bedanktpngDames 9 begon met een zeer krappe bezetting aan het seizoen en moesten derhalve iedere wedstrijd een beroep doen op invallers. Zoals je ziet zijn ze heel blij met alle hulp die ze gekregen hebben

Oefeninterland 13 mei a.s.

foto staand persbericht april volleybalinterlandFIVB (002)Hallo volleyballiefhebber,

De gezamenlijke volleybalverenigingen West-Friesland en Sport- en Wellnesscentrum De Bloesem hebben met elkaar de vriendschappelijke volleybal interland Nederland - Tsjechië naar onze regio gehaald. Jouw support geeft 'de lange mannen' een flinke boost richting het WK dus zorg dat je erbij bent.

 

Lees meer

Wedstrijdprogramma


Het nieuwe seizoen is weer begonnen!

Bekijk hier het wedstrijdprogramma voor seizoen 2016/2017. Bekijk ook de teamindeling, standen en uitslagen.

logo madjoe

Sporthal de Sprong
Noorder Boerenvaart 11
1601 SK  Enkhuizen

+31 228 313 671

Social Media

Sporthal De Drecht
Boendersveld 1
1602 DK  Enkhuizen

+31 228 316 883

Copyright © Digital-Dreams Webdesign - Nina Reus. Alle rechten voorbehouden.