Algemene informatie

 

Madjoe is één van de grootste volleybalverenigingen in de regio met ca. 280 leden. Iedereen die wil volleyballen kan bij Madjoe terecht. De jongste CMV leden zijn net 6 jaar, maar we hebben ook leden van >65 jaar die wekelijks nog actief bezig zijn. We hebben recreanten, een ochtend ‘koffie’ volleybal, maar ook dames en heren teams die in de hoogste klassen van de regio spelen. Madjoe staat bekend om zijn goede jeugdopleiding. De afgelopen jaren zijn diverse talenten doorgestroomd naar de hoogste landelijke klassen . Ook spelen een aantal oud Madjoe spelers in de nationale teams van Oranje.

Madjoe is een ambitieuze maar vooral ook sociale vereniging en heeft een veilig sport klimaat hoog in het vaandel staan. NOC*NSF heeft gedragsregels voor sport begeleiders opgesteld welke door alle landelijke sportbonden zijn onderschreven en waaraan ook Madjoe zich houdt. De regels zijn gemaakt om de risico’s op ongewenst gedrag in de relatie pupil en trainer te verkleinen en ze fungeren als toetssteen voor het gedrag van sporters en begeleiders in concrete situaties. De elf gedragsregels vindt u op www.nocnsf/grensoverschrijdend-gedrag/gedragsregels-seksuele-intimidatie.

Daarom ook worden er voor alle trainers die met jeugd teams werken een zgn. VOG aangevraagd wat staat voor Verklaring Omtrent Gedrag uitgegeven door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Uit deze verklaring moet blijken dat het gedrag uit het verleden van een persoon geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, zoals bij Madjoe het begeleiden en geven van trainingen.

Daarnaast heeft Madjoe een Vertrouwens Contact Persoon aangesteld die het eerste aanspreekpunt is voor leden die te maken krijgen met pesten, machtsmisbruik, discriminerende, racistische, seksistische of seksueel intimiderende gedragingen. De VCP is op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen en kan de weg wijzen wanneer er vragen zijn. Zij/hij functioneert ‘neutraal’ en is aanspreekbaar voor alle leden van de vereniging, jong, oud, speler, trainer of coach.

Het bestuur is op zoek naar een vervanger voor Wietske. In de tussentijd kan men in voorkomende gevallen terecht bij het secretariaat via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of tel. 0228-314483.

Wedstrijdprogramma


Het nieuwe seizoen is weer begonnen!

Bekijk hier het wedstrijdprogramma voor seizoen 2016/2017. Bekijk ook de teamindeling, standen en uitslagen.

logo madjoe

Sporthal de Sprong
Noorder Boerenvaart 11
1601 SK  Enkhuizen

+31 228 313 671

Social Media

Sporthal De Drecht
Boendersveld 1
1602 DK  Enkhuizen

+31 228 316 883

Copyright © Digital-Dreams Webdesign - Nina Reus. Alle rechten voorbehouden.