Volleyballen in Enkhuizen doe je bij Madjoe

teamindeling

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Madjoe webshop

Schrijf je in bij volleybalvereniging Madjoe

Van de voorzitter

Beste leden,
Nu Nina Reus is uit-gereisd (voor hoe lang ;-)?) pakt zij met Stijn Bosker de draad op om ons clubblad weer uit te brengen. En daar zijn wij als bestuur van Madjoe erg blij mee.
Veel plezier en succes hiermee, Nina en Stijn!

Op dinsdag 28 november overleed Barend Schouw, een van de drie oprichters van Madjoe. Barend was tot aan zijn dood betrokken bij Madjoe in diverse verschillende functies en rollen.
Veel Madjoeërs hebben op eigen wijze afscheid van Barend Schouw genomen en hun steun betuigd aan zijn gezin en familie.
In deze Time Out is een In Memoriam aan Barend Schouw gewijd.

Onze vereniging is inmiddels twee commissies rijker: de activiteiten en de toernooicommissie. Beide hebben tot doel het verenigingsleven voor onze leden verder te versterken.
We zijn als bestuur blij met deze twee initiatieven en met de inspanningen van weer nieuwe vrijwilligers die meebouwen aan een sterk Madjoe!

Met het doel het volleybal op alle fronten te versterken, is Madjoe een tweetal samenwerkingen aangegaan: met de verenigingen uit de regio en met Zaanstad. Wat deze vormen van samenwerking inhouden en beogen, wordt verderop in deze Time Out uit de doeken gedaan.

Waar een vereniging uit zoveel leden bestaat en waar zoveel verschillende belangen moeten worden verenigd, is het van het grootste belang een duidelijke koers uit te zetten en deze te varen.
De leden bepalen de koers, het bestuur en de commissies geven daar vorm en inhoud aan en verantwoorden zich daarvoor aan de leden tijdens de ledenvergaderingen.
Madjoe bereidt momenteel het beleidsplan 18-22 voor. Hoe dat gaat lezen jullie ook in deze Time Out. En wil je nog regeren? Stuur mij dan een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een feestelijk moment wordt de huldiging van het 100-ste cmv-lid van dit seizoen. Lees meer daarover in…deze Time Out!

Ten slotte een viertal data van activiteiten die ik onder de aandacht wil brengen:
- op vrijdag 22 december organiseert de activiteitencommissie een gezelligheidstoernooi voor leden en niet-leden:
- op vrijdag 5 januari organiseert de activiteitencommissie met ondersteuning van de kantinecommissie de Nieuwjaarsreceptie van Madjoe. Voor jong en oud en voor álle leden!
Kom jij ook? Tip: kom met je team; nóg gezelliger!
- op zaterdag 13 januari organiseert Team Sportservice WF de West-Friese Sportontmoeting. Ga naar hun site om na te gaan of het programma ook voor jou interessant kan zijn. Zou zomaar kunnen!
- op maandag 12 februari organiseert Sport Beweegt!, een samenwerking van veel Enkhuizer sportverenigingen, voor de tweede keer het verkiezingsdebat in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Alle partijen worden uitgedaagd te reageren op stellingen. Dat het uitlokken van duidelijkheid over waar de Enkhuizer politieke partijen voor staan, zin heeft , is vier jaar geleden wel bewezen. Nu in 2018 binnen de plaatselijke politiek de visie op de binnensportaccommodaties op de agenda komt te staan, heeft Madjoe zeker een groot belang!

Het bestuur wenst alle leden en vrijwilligers een gezellige kerstperiode. En wat we elkaar voor 2018 toewensen, komt zeker aan de orde tijdens de Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 5 januari aanstaande.

Bram Sluis

Madjoe social

clubblad Time Out vvMadjoe

Wij zijn op zoek naar jou!

Speel je bij Madjoe en doe je graag iets extra's voor de club? Of zoek je iets om je vrije tijd mee te vullen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Volleybal Vereniging Madjoe is altijd op zoek naar vrijwilligers voor leuke activiteiten of een vaste taak voor het seizoen. Vind je het leuk om contact te leggen met de krant en Madjoe nóg bekender te maken in Enkhuizen en omgeving, of ben jij juist erg goed in het onderhouden van contacten met de sponsors? Lijk dan snel op onze vacaturepagina en wie weet ben jij onze nieuwste aanwinst.

Twitter - Facebook