Aanmeldformulier Thuiswedstrijden

Laat hier je gegevens achter als hier komt spelen of ons komt aanmoedigen! Samen sterk tegen Corona.

Wij stellen het als Volleybalvereniging Madjoe uit Enkhuizen enorm op prijs als iedereen die de kantine, zaal en/of tribune betreedt zich aanmeld via dit formulier. Één contactpersoon per groep of familie is voldoende. Vul dit formulier alleen in als u daadwerkelijk op de dag van invullen in de drecht geweest bent. Door allen dit formulier in te vullen kunnen we in het geval van een coronabesmetting iedereen op de hoogte stellen als hij of zij op dezelfde dag ook aanwezig was.

Alle gegevens zullen uitsluitend voor dit doeleind worden gebruikt en worden twee weken na verzenden definitief verwijderd.

Shopping Basket