Nieuws beachvolleybal

Informatie en nieuws beachvolleybal.
In het menu vindt je onder beachvolleybal diverse informatielinks.

Nieuw beachseizoen 2018

De inschrijvingen voor MadjoeBeach zijn weer begonnen! Heb je zin om het mooie volleybalseizoen te verlengen in het zand? Kom bij ons trainen of reserveer het veld met een groepje! 

Lees meer

Beachvolleybalseizoen in volle gang

Training beachvolleybal 2017Weer een update van de beachcommissie. De drie nieuwe velden in sportcomplex het Rietbos, aan de Gouw liggen er top bij! Elke maandag- en woensdagavond verschijnt er weer een lach op ons gezicht. Geweldig om te zien hoe enthousiast iedereen is tijdens de trainingen! Ondanks een korte inschrijfperiode hebben wij ook dit jaar weer veel aanmeldingen mogen ontvangen. Het weer was de eerste trainingen wat minder, maar dat wordt de komende weken vast steeds beter.

Lees meer

Aanleg beachaccommodatie van start

Goed nieuws vanuit de gemeente Enkhuizen vandaag: we mogen starten met de aanleg van onze beachaccommodatie!!! Komende maandag start J. Koper & Zn. B.V. met de graafwerkzaamheden.

Om te zorgen dat alles zo snel mogelijk klaar is zodat we in mei op de velden kunnen spelen is jullie hulp van harte welkom. Stuur een berichtje naar de beachcommissie als je kan helpen de komende weken. Er wordt in ieder geval op de zaterdagen in april gewerkt.

Daarnaast zoeken we ook nog (assistent) trainers. Interesse? stuur een berichtje naar de de beachcommissie

Meer informatie over de trainingen en inschrijven volgt zo snel mogelijk.

Nieuws van de Beachcommissie

Beste (beach)volleyballers,

Het is gelukt! Wij zijn gestart met de aanleg van nieuwe beachvolleybalvelden. Onze plannen waren vast al bekend. De vereniging wenst het beachvolleybal in Enkhuizen en de regio verder te ontwikkelen, zodat het voor iedereen het hele jaar door mogelijk is om onze mooie sport te beoefenen. Vorig jaar waren de trainingen weer erg populair. Niet alleen de jeugd duikt vrolijk door het zand, maar ook steeds meer volwassenen maken enthousiast gebruik van de trainingen.

Lees meer

Nieuwe Beachvelden voor Madjoe

In het beleidsplan van Madjoe staat dat we het beachvolleybal willen promoten. We willen onze leden het liefst twaalf maanden per jaar de kans geven onze mooie sport te beoefenen. En beachvolleybal is een geweldige vorm van volleybal. Dat is de laatste jaren wel gebleken.
De beachcommissie heeft in het voorjaar trainingen opgezet voor deze vorm van volleybal. Maar liefst 85 leden hebben hiervan gebruik gemaakt.

Lees meer

Wedstrijdprogramma


Het nieuwe seizoen is weer begonnen!

Bekijk hier het wedstrijdprogramma voor seizoen 2016/2017. Bekijk ook de teamindeling, standen en uitslagen.

logo madjoe

Sporthal de Sprong
Noorder Boerenvaart 11
1601 SK  Enkhuizen
+31 228 313 671

Social Media

Twitter - Facebook

Sporthal De Drecht
Boendersveld 1
1602 DK  Enkhuizen
+31 228 316 883

Copyright © Digital-Dreams Webdesign - Nina Reus. Alle rechten voorbehouden.