Nieuw beachseizoen 2018

De inschrijvingen voor MadjoeBeach zijn weer begonnen! Heb je zin om het mooie volleybalseizoen te verlengen in het zand? Kom bij ons trainen of reserveer het veld met een groepje!

Helaas lijkt het zaalseizoen steeds eerder te stoppen. Nog een maandje en alle wedstrijden zijn weer gespeeld. Gelukkig ben je als Madjoe lid vanaf 7 mei 2018 (weer) van harte welkom op onze beachvelden! Wordt lid van MadjoeBeach en/of geef je op voor de trainingen. Het inschrijfformulier is hier te vinden. Wacht niet te lang, want bij inschrijvingen voor de trainingen na 13 april kunnen wij niet meer garanderen dat je nog mee kan doen.

Dit jaar willen wij ook niet Madjoe leden graag de mogelijkheid bieden om lekker te volleyballen in het zand. Vrij spelen kan altijd op de beschikbare momenten, buiten de trainingen en toernooien, om. Het inschrijfformulier vind je hier. Wil je liever deelnemen aan de trainingen? Geef je op, en wij doen ons uiterste best om dit te regelen.

Verder zijn wij nog op zoek naar extra trainers om ook dit jaar de trainingen voor iedereen mogelijk te maken. Ben jij een geschikte hoofdtrainer, of lijkt het je leuk om als assistent-trainer te helpen? Stuur ons een mailtje.

Wij hopen jullie allemaal weer te zien op de beachvelden!

Frank Haring & Bart Laan

MadjoeBeach