Deen Jeugd Sponsoractie

Deen Jeugd Sponsoractie!

16-8 t/m 5-9

Vanaf zondag 16 augustus tot en met zaterdag 5 september vindt de Deen Jeugd Sponsoractie plaats en Madjoe mag daar weer aan mee doen!

Hiermee ondersteunt Deen de verenigingen die dit in deze tijd van de corona crisis heel goed kunnen gebruiken.

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk muntjes voor de vereniging te verzamelen, hoe meer muntjes hoe hoger de sponsorbijdrage voor de jeugd van Madjoe zal zijn.

In het verleden was de jeugd van Madjoe enkele keren fysiek aanwezig in de supermarkt, maar door de RIVM-richtlijnen is dat dit jaar niet mogelijk.  We vragen nu via diverse kanalen alle leden, hun familie en vrienden om boodschappen te doen bij Deen en de muntjes in de koker van Madjoe te deponeren. De koker staat in de Deen vestiging in de vijzelstraat in Enkhuizen, maar je mag natuurlijk ook je muntjes sparen bij de andere Deen vestigingen. En mocht de binnenstad niet op de route liggen; in de brievenbus bij de fam Brinkkemper op Kavelsloot 77 mag natuurlijk ook.

Steun Madjoe bij deze mooie actie en doe je boodschappen bij Deen!

Comments are closed.