Dinto 2×2 Paastoernooi jeugd

Op 2e paasdag, maandag 22 april 2019, organiseert volleybalvereniging Dinto het jaarlijkse 2 x 2 toernooi voor de jeugd.

Waar wordt gespeeld:

Sporthal ‘de Doorbraak’
Doorbraak 18
1749 AM  Warmenhuizen

De teams:

Een team bestaat uit 2 spelers. Eerst worden poulewedstrijden gespeeld met eventueel daarna nog (kruis)finales. Mixteams spelen in de jongenspoule.

Voor wie:

Dit toernooi is voor iedereen die speelt in de A B C jeugd en CMV niveau 6 volgens de Nevobo.

Niveau’s:

De verschillende leeftijdsklassen worden verdeeld in 2 niveau’s: Hoog

(richtlijn: top/hoofdklasse en 1e klasse) en laag (richtlijn: rayon).

Aanvang:

09.30 uur (richttijd: is afhankelijk van het aantal inschrijvingen)

Wat kost het:

De kosten bedragen € 10,– per team. Dit kan worden voldaan op de speeldag vóór aanvang van het toernooi bij de wedstrijdleiding.

Scheidsrechters:

Voor alle wedstrijden geldt dat de teams fluiten en tellen bij de wedstrijd waarbij zij zijn ingedeeld.

Hoe wordt er gespeeld:

Op een normaal volleybalveld dat in de lengte in 2 delen is gesplitst. Dat betekent dat het de normale lengte heeft, maar een stuk smaller is.

Er word volgens de normale regels gespeeld en het net hangt op normale hoogte per categorie. (voor zover mogelijk).

Inschrijving:

Voor 10 april 2019 d.m.v. het inschrijfformulier op de site van Volleybalvereniging Dinto.

David van der Welle 0226-392209 of dinto2x2toernooi@gmail.com

Shopping Basket