ESC Clubactie

Blijf in shape!

Geachte,

Vanwege het enorme succes van de Clubactie in voorgaande jaren, waarbij leden van sportverenigingen tijdens de zomerstop van de eigen sport voor een zeer laag bedrag tóch de conditie en kracht op peil kunnen houden, hebben wij besloten om sportverenigingen uit Enkhuizen e.o. opnieuw een aantrekkelijk aanbod te doen:

3 Maanden onbeperkt sporten voor slechts €67,50! (juni, juli, augustus)

Wij berekenen hierbij geen inschrijfgeld of andere bijkomende kosten, maar garanderen wél onze uitstekende service:

– onbeperkt keuze groepslessen en/of fitness

– gratis introductietraining fitness

– gratis samenstellen persoonlijk trainingsschema (n.a.v. individuele doelstelling)

– gratis blessure advies bij Fysiocentrum Enkhuizen

– gratis gebruik Powerplates

en uiteraard de volledige inzet van onze professionele en klantgerichte instructeurs!

Om van dit aanbod gebruik te kunnen maken kunnen de leden van uw sportvereniging zich, op vertoon van bewijs van lidmaatschap van de eigen vereniging, aanmelden bij het Enkhuizer Sport Centrum.

Wilt u ook graag dat uw sporters fit en op niveau terugkomen na de zomerstop?

Zorg dan dat al uw leden op de hoogte zijn van deze sportieve aanbieding, door de bijgevoegde poster door te sturen naar uw leden en/of uit te delen of op te hangen bij de trainingsruimten.

Wij wensen u en uw leden een sportieve zomer toe!

Team Enkhuizer Sport Centrum

Shopping Basket