Volleyballen in Enkhuizen doe je bij Madjoe

teamindeling

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Madjoe webshop

Schrijf je in bij volleybalvereniging Madjoe

Historie

In 1970 organiseert Madjoe voor de eerste maal een mixtoernooi voor haar leden. In 1975 vond het eerste buitentoernooi plaats op de Speelweide in het Wilhelminaplantsoen. In 1980, bij het 30-jarig bestaan van Madjoe, doen 69 teams mee. Het toernooi blijft groeien en vanaf 1984 wordt het toernooi gespeeld op de voetbalvelden van West Frisia of Dindua. Op het hoogtepunt kende het toernooi 120 inschrijvingen verdeel over bedrijven, familie, vrienden en jeugdteams
In 1999 doet het steeds populairder wordende beachvolleybal zijn intreden. Dames en heren teams op divisieniveau strijden jaarlijks om de eerste prijs in het Klooster Paling toernooi.

Een uniek kenmerk van het hemelvaarttoernooi is het schenken van ballen. Bedrijven (maar ook personen) kunnen Madjoe financieel steunen door symbolisch één of meerdere ballen te schenken.

In 2004 kan de jeugd weer meedoen aan het Hemelvaarttoernooi. Het toernooi wordt uitgebreid met een jeugdtoernooi volgens de officiële beachvolleybal regels. Hiermee zijn punten te behalen voor het Beachchampionship van de regio Holland.

In 2010 wordt de 40e editie van het toernooi gespeeld. Na afloop is het nog erg gezellig op sportpark Immerhorn tijdens de afsluitende barbecue.

Madjoe social

clubblad Time Out vvMadjoe

Wij zijn op zoek naar jou!

Speel je bij Madjoe en doe je graag iets extra's voor de club? Of zoek je iets om je vrije tijd mee te vullen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Volleybal Vereniging Madjoe is altijd op zoek naar vrijwilligers voor leuke activiteiten of een vaste taak voor het seizoen. Vind je het leuk om contact te leggen met de krant en Madjoe nóg bekender te maken in Enkhuizen en omgeving, of ben jij juist erg goed in het onderhouden van contacten met de sponsors? Lijk dan snel op onze vacaturepagina en wie weet ben jij onze nieuwste aanwinst.

Twitter - Facebook