Open Talentdagen

zondag 7 april en/of vrijdag 28 juni 2019

Talent gezocht! Voor seizoen 2019-2020 zijn wij op zoek naar de toppers van de toekomst; jonge, talentvolle volleyballers die ambitieus zijn en veel willen trainen om beter te worden.

 

“Hebben jullie talentvolle volleyballers in de gelederen, of zie je ze bij clubs in de buurt rondlopen? En gun je hem of haar ook een kans om het beste uit dat talent te halen? De vereniging of de ouders kunnen de talentvolle volleyballers via het digitale inschrijfformulier aanmelden voor de Nevobo open talentdagen op zondag 7 april en/of vrijdag 28 juni 2019. 

Na opgave verloopt de verdere communicatie rechtstreeks via de talentvolle volleyballers en ouders. 

  Herkenningscriteria

Eerst even kijken welke handvatten wij gebruiken om te bepalen of iemand mogelijk kan uitgroeien tot volleybaltopper? Bekijk hier de herkenningscriteria voor (beach)volleybaltalent.

 Met je club bijdragen aan talentontwikkeling?
Hieronder lees je meer over de nieuwe structuur van talentontwikkeling, waarin de lokale vereniging de spil is. Meld je aan als jouw club die spil wil zijn!
 
RTC structuur vanaf 2019-2020
De lokale vereniging is belangrijk in de structuur van talentontwikkeling. Voor de grootste talenten zijn er via het RTC extra aanvullende trainingen. Deze vinden plaats op woensdag(na)middag en zondagochtend (beachperiode: woensdag en vrijdag (na)middagen) onder leiding van een RTC talentcoach. De RTC structuur is een volleybalopleidingsprogramma waarin zaalvolleybal en beachvolleybal geïntegreerd zijn in een 11 maanden durend programma. Download hier het RTC informatiepakket. 

Tot slot: Mocht je niet de juiste contactpersoon zijn, wil je deze mail dan doorsturen aan degene die binnen je vereniging verantwoordelijk is voor (getalenteerde) jeugdleden? 

Bij voorbaat dank voor je tijd en aandacht:
Samen vinden en trainen we de toppers van de toekomst!

Shopping Basket