Madjoe twee commissies rijker!

Met het doel het verenigingsleven verder te versterken en de leden méér te bieden, is de afgelopen maanden een tweetal nieuwe commissies in het leven geroepen: de activiteitencommissie en de toernooicommissie. Deze commissies richten zich op alle geledingen van Madjoe. Als bestuur zijn we heel blij met deze initiatieven. De activiteitencommissie wordt bemenst door Ella Blom, Ingrid Bosma en Margot de Vries. Zij hebben al de opening van het nieuwe seizoen voor hun rekening genomen en organiseren op 22 december de nieuwe variant op het Jan van Damtoernooi (zie uitnodiging per nieuwsbrief en schrijf je met partner en wie dan ook in) en op 5 januari de Nieuwjaarsreceptie van Madjoe in kantine Time Out. En een tipje van de sluier: zij hebben voor ons allen diverse leuke en verrassende zaken in petto! Dus eh…jullie komen toch ook? De toernooicommissie is nu nog een éénpitter: Johan Sijtsma trekt deze kar. Hij schakelt diverse Madjoeleden in, maar hij en wij hopen dat ook deze commissie naast Johan een bredere bezetting krijgt. Johan organiseert met de JC het CMV-toernooi in de kerstvakantie en heeft al meer pijlen op zijn boog. Ik wens deze actieve leden veel plezier en succes bij hun activiteiten voor onze leden en hoop dat diezelfde leden met veel enthousiasme gebruik maken van deze nieuwe verenigingsactiviteiten.

Twitter - Facebook