Wie wordt de 100-ste CMV-er van Madjoe van dit seizoen?

We zijn het de laatste jaren verwend met een grote instroom van nieuwe leden in de CMV. Dat is oa te danken aan het goede werk van de jeugdcommissie, maar zeker aan de inspanningen van Margret van Leeuwen en Silvia Laan, die na de start van het schooljaar volleybalclinics op de basisscholen verzorgen. En daarna zien we elk jaar weer de aanmeldingen sterk toenemen! Begin november (weer eerder dan vorig seizoen!) werd het honderdste cmv-lid aangemeld. Afgelopen zaterdagochtend 17 december werd dit lid gehuldigd tijdens het cmv-toernooi in De Drecht. Gefeliciteerd Tijn Groot! Tijn werd verblijd met een Madjoe shirt met opdruk van zijn naam. Het is niet toevallig dat het 100e CMV lid een jongen is, want van de 107 CMV leden zijn er maar liefst 51 jongens.

Twitter - Facebook