Pure promotie voor het volleybal!!

Dinsdagavond, 13 februari, werd er in Sporthal de Drecht een clinic gehouden verzorgd door het 1e herenteam van vv Zaanstad. Het bezoek van de Eredivisie-ploeg komt voort uit een samenwerking die is aangegaan tussen vv Madjoe en vv Zaanstad met als doel het volleybal in de regio te promoten maar vooral naar een hoger niveau te tillen. De Zaanse ploeg van trainer/coach Vincent Pirovano was bijna volledig aanwezig aangevuld met de bij vv Madjoe opgeleide spelers Bas Roosendaal en Gijs Brandsen. 

In het eerste deel van de clinic werd er een training gegeven op 4 volleybalvelden aan de jeugd van vv Madjoe. Spelers van vv Zaanstad, verdeeld over de 4 velden, gingen enthousiast met de jeugd aan de slag waarbij vooral bewegelijkheid en plezier de boventoon voerden. 

Inmiddels waren de tribunes van de Drecht behoorlijk volgestroomd met volleybal liefhebbers uit de hele regio voor het slot spektakel van de avond. 

Het 1e heren team van vv Madjoe speelde een demonstratiewedstrijd tegen het 1e heren team van vv Zaanstad. En spektakel werd het. 

Zoals verwacht won vv Zaanstad de wedstrijd met 3-0, dat waren zij dan ook wel aan hun stand verplicht. Maar de setcijfers gaven 3 maal een minimaal verschil aan. Duidelijk was dat Madjoe zich niet zomaar gewonnen gaf en nu dus wel duidelijk toe is aan een stap op een hoger niveau.  

Al met al een prachtige avond met een grote groep enthousiaste jeugd en afgesloten met een spannende wedstrijd op hoog niveau met als grote winnaar het in grote getal opgekomen publiek. 

Wedstrijdprogramma


Het nieuwe seizoen is weer begonnen!

Bekijk hier het wedstrijdprogramma voor seizoen 2018/2019. Bekijk ook de teamindeling, standen en uitslagen.

logo madjoe

Sporthal de Sprong
Noorder Boerenvaart 11
1601 SK  Enkhuizen
+31 228 313 671

 

Twitter - Facebook

Sporthal De Drecht
Boendersveld 1
1602 DK  Enkhuizen
+31 228 316 883

Copyright © Digital-Dreams Webdesign - Nina Reus. Alle rechten voorbehouden.