Dit volleybalseizoen is de jeugdcommissie goed gestart……..in september zijn we begonnen met een commissie-uitje. We zijn op een prachtige septemberdag met de schuit de polder in gevaren om daarna heerlijk te bbq-en en gezellig te borrelen.

De voorbereidingen voor het huidige seizoen stonden op dat moment al goed op de rit. De trainers waren geregeld, de teams ingedeeld en alle teams hadden een goede plek om te trainen.  Wat ons betreft kon het seizoen van start!
Gedurende het seizoen hebben we regelmatig contact gehad met de diverse teams en trainers over hoe het allemaal reilt en zeilt. Aan het einde van de eerste seizoenshelft waren er drie jeugdteams kampioen: MB1, MB2 en MC3! Een fantastische prestatie.

Zodra de tweede seizoenshelft begint, gaat de jeugdcommissie alweer nadenken over het volgende volleybalseizoen. Hoeveel teams kunnen we maken, welke trainers hebben we nodig enz. enz. Op dit moment zijn we daar heel druk mee bezig. Ondertussen kunnen we alweer een jeugdkampioen bijschrijven. Het seizoen is nog niets eens ten einde, en de MC1 mag zich al kampioen noemen….van harte gefeliciteerd, meiden en trainer!

Zoals je kunt lezen…er gebeurt een hoop bij de jeugd van Madjoe.

Wil je volgend seizoen ook je steentje bijdragen, stap dan bij ons in ‘de schuit’. Meld je aan via wilcoenarina@planet.nl