Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Madjoe, zonder dat het jou een cent extra kost!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt door SponsorKliks op de bankrekening van Madjoe gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert Madjoe hier direct van!

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Hoe werkt gratis sponsoren?

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar www.vvmadjoe.nl. Klik rechtsboven op de SponsorKliks button en je komt dan vanzelf terecht op de SponsorKliks pagina van Madjoe. Via de categorieën boven in het menu kan je bij diverse webwinkels als Bol.com, Wehkamp, Booking.com, MediaMarkt, Albert Heijn en noem maar op je bestelling plaatsen. Klik hier om een kijkje te nemen op de SponsorKliks pagina van Madjoe.

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Madjoe ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen.

Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Madjoe. En nogmaals, het kost jou niets extra!
SponsorKliks heeft zelfs een eigen shoppingwinkel, die minimaal 20% commissie geeft.

Lekker en gemakkelijk

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Madjoe kun je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Transacties en inkomsten bekijken

Vul op SponsorKliks.com je emailadres in en je krijgt toegang tot het transactieoverzicht van Madjoe. Je ontvangt dan ook maandelijks een update van onze inkomsten.

Alvast bedankt namens Volleybalverenging Madjoe.