Het seizoen is inmiddels alweer teneinde. Een bewogen seizoen waarin heel veel is gebeurd. Sportief gezien mochten we dit seizoen niet klagen. Bij de senioren mochten we 4 kampioenen verwelkomen, dames 3 en 6 en heren 4 en 5. Daarnaast presteerde Heren 1 geweldig goed en liep op een haar na een P/D plek mis. Jammer maar met de versterkingen die eraan komen zou het volgend seizoen wel moeten lukken. Heren 3 speelde ook P/D voor promotie naar de promotieklasse. Helaas is dat op en haar na niet gelukt. Na een moeilijk seizoen heeft Dames 1 zich gelukkig nog weten te handhaven in de 3e divisie. Op karakter zullen we maar zeggen.

De TC en met name, Marga en Kiki, zijn intensief bezig geweest met de onderhandelingsgesprekken om te komen tot een samenwerking tussen de dames teams van Madjoe en Simokos. Helaas zijn deze gesprekken tot niets uitgelopen. Jammer van alle inzet van ook de dames van Madjoe en Simokos die zelf een samenwerking wel zagen zitten. Wat ons betreft is een gemiste kans. Dit alles heeft er wel toe geleidt dat er een 7-tal dames van Simokos op dit moment met Dames 1 meetrainen en overwegen de overstap te maken. Wie weet komen we op deze manier toch tot een bundeling van de krachten en zien we volgend seizoen een sterk Dames 1.

Volgens de laatste berichten wordt de Sprong dan toch echt gesloopt. Dit zou dan in augustus moeten gaan gebeuren. Omdat de gemeente ons geen alternatief aanbied komen we hierdoor voor grote problemen te staat v.w.b. de zaalruimte. We zijn hier nu druk mee bezig maar zal wel leiden tot een grotere inzet van voor ons eigenlijk veel te kleine zalen. Hier ligt voor de TC nog een enorme uitdaging.

Namens de TC wens ik iedereen een fijne vakantie en we zien jullie graag in het nieuwe seizoen weer terug.

 

Voorzitter TC