Beste jeugd-volleybalvrienden, trainers, voormalig deelnemers, wedstrijd-secretariaten en overige volleybal fanaten,

 

Op zaterdag 25 mei organiseert Amersfoortse Volleybal Vereniging Keistad het Jeugd Buitentoernooi! Met mooi weer op het buitenterrein naast Sporthal Midland in Amersfoort. Doe jij ook (weer) mee?

 

Net als de voorgaande jaren zullen we er weer een actieve, sportieve, vriendschappelijke en gezellige dag van maken. Wij nodigen je hierbij graag uit om met één of meerdere jeugdteams deel te nemen aan ons toernooi!

Er kan worden ingeschreven in de volgende categorieën:

Meisjes A/B/C

Jongens A/B/C

Mini’s niveau 2 t/m 6 (spelen alleen ’s middags!)

De kosten bedragen; € 10,- voor mini-teams en € 17,50 voor A/B/C-teams.

 

De eerste A/B/C-wedstrijden zullen na de gezamenlijke warming-up rond10:00 uur beginnen. Het toernooi is rond 17:00 uur afgelopen. Het definitieve schema wordt op de dag zelf bekend gemaakt.

Naast het toernooiprogramma voor de diverse niveaus vinden er op de dag ook andere activiteiten plaats voor diverse leeftijden, waaronder de jaarlijks terugkerende zeepbaan. Aansluitend aan het toernooi is er een prijsuitreiking. Uiteraard kun je de gehele dag gebruik maken van de kleedkamers van onze sporthal.

Om de dag door te komen heb je natuurlijk zin in wat lekkers! Voor € 5,00 per persoon kan je alvast een bonnenboekje kopen voor snacks, zoals patat, een broodje, pakje drinken, ijsje en een appel. We horen graag nu al hoeveel bonnenboekjes je wilt, op de dag zelf zijn de bonnen slechts zeer beperkt verkrijgbaar. De kantine is ook geopend voor degenen die geen gebruik maken van het bonnenboekje.

 

Schrijf je nu in!
Via het digitale formulier kan je jouw team(s) inschrijven en het aantal bonnenboekjes opgeven. Wees er snel bij – want vol is vol! Zaterdag 18 mei sluit de inschrijving.

 

Uiterlijk een week voor het toernooi ontvangt de contactpersoon van jouw team per e-mail een bevestiging met meer informatie over het dagprogramma.

We willen je vragen ons toernooi binnen jouw vereniging onder de aandacht te brengen.

 

We zien jullie graag zaterdag 25 mei!

Met sportieve groet,
Namens de Evenementencommissie A.V.V. Keistad
ecie_keistad@hotmail.com

www.avvkeistad.nl

 

 

Algemeen reglement

  • Aan dit toernooi kunnen maximaal 50 teams deelnemen.
  • De organisatie houdt zich het recht voor om bij een teveel aan inschrijvingen zich te houden aan de gestelde limiet van 50 teams. De datum van betaling is hierin dan leidend. In voorkomend geval wordt uw inschrijfgeld uiteraard gerestitueerd.
  • In geval van slecht weer wordt een aangepast programma in de Sporthal Midland afgewerkt. Teams worden hier de dag van tevoren over ingelicht.
  • In verband met reeds gemaakte kosten kunnen wij bij afzegging van uw kant helaas niet tot restitutie van het inschrijfgeld over gaan.