Financieel Impuls in de Spotlight

Financieel Impuls is jaren geleden als sponsor begonnen bij het Streekteam, de samenwerking tussen Madjoe en Simokos. Later, toen het Streekteam overging in Madjoe H2 bleef Financieel Impuls als sponsor betrokken. Binnenkort prijkt de naam Financieel Impuls ook op de shirts van Dames 2 dat net als Heren 2 als hoofddoel heeft om talenten te ontwikkelen. Tijd om Financieel Impuls kort in de schijnwerper te zetten.

Eigenaar van het subsidieadviesbureau is Alex Krommenhoek, zelf als volleyballer opgegroeid binnen Madjoe en momenteel speler in Heren 2. Als een van de ‘oudjes’ in het team is zijn belangrijkste taak het helpen van de jeugd naar een hoger niveau. Negen jaar geleden is Financieel Impuls opgericht om innovatieve bedrijven te helpen bij het vinden van financiering. Deze doelstelling is niet gewijzigd. Inmiddels werkt Financieel Impuls door het hele land voor uiteenlopende technologiebedrijven, variërend in grootte van 10 tot 1000 man. Zelf vindt Alex het leuk en uitdagend om een kijkje te kunnen nemen in de ontwikkelkeuken van bedrijven en om projecten in goede banen te leiden. Zoals Heren 2 en Dames 2 de jeugd naar een hoger plan probeert te krijgen, wil Financieel Impuls innovatieve projecten via extra financiering naar een hoger plan brengen. Een ‘perfect match’ dus.

Bekijk hier het wedstrijdprogramma voor seizoen 2018/2019. Bekijk ook de teamindeling, standen en uitslagen.

Twitter - Facebook