Algemene informatie

Madjoe is één van de grootste volleybalverenigingen in de regio met ca. 330 leden. Iedereen die wil volleyballen kan bij Madjoe terecht. De jongste CMV leden zijn net 6 jaar, maar er zijn ook leden van 65 jaar en ouder die wekelijks nog actief bezig zijn. Er is een recreanten afdeling, een ochtend ‘koffie’ volleybal en diverse dames en heren teams in verschillende klasses van de regio. De selectie teams van Heren 1 en Dames 1 komen uit in de 3e divisie. De beach commissie verzorgt in de zomer trainingen op drie door Madjoe aangelegde beach volleybal velden op sportpark Rietbos aan de Gouw te Enkhuizen. Ook ‘vrij’ spelen behoort - na reservering - tot de mogelijkheden.

Madjoe staat bekend om zijn goede jeugdopleiding. De trainers worden regelmatig bijgeschoold door professionals. Door middel van de volleybalschool op zondagmorgen wordt de jeugd naar een hoger plan gebracht. Er is een samenwerkingsovereenkomst met eredivisionist vv Zaanstad afgesloten met als doel promotie, stimulering van jeugdvolleybal en het samen opleiden van talenten. De afgelopen jaren zijn diverse talenten doorgestroomd naar de hoogste landelijke divisies. Ook spelen een aantal oud Madjoe leden in de nationale teams van Oranje.

Madjoe heeft een veilig sport klimaat hoog in het vaandel staan en houdt zich aan de door de NOC*NSF opgestelde gedragsregels. Voor de trainers die met jeugd teams werken wordt een VOG (Verklaring omtrent Gedrag) aangevraagd. Daarnaast heeft Madjoe een Vertrouwens Contact Persoon aangesteld die het eerste aanspreekpunt is voor leden die met ongewenst gedrag te maken krijgen. (Zie voor mee informatie onze huishoudelijke regels)

Madjoe is naast een ambitieuze vooral ook sociale vereniging met vele vrijwilligers. Naast het spelen in competitie verband wordt er van alles georganiseerd om de onderlinge band te verstevigen, van Sinterklaasfeest voor de jongsten tot barbecue’s bij begin en einde van de competitie. Befaamd is het Madjoe Mixtoernooi, al sinds 1970 georganiseerd op Hemelvaartsdag voor alle (jeugd-) leden, families, bedrijven en buur(t)verenigingen. In 2016 is sportkantine Time Out in sporthal de Drecht het thuishonk geworden van Madjoe, waar het altijd gezellig toeven is vóór, tijdens of na de wedstrijden.

Kom eens kijken bij onze thuiswedstrijden op vrijdagavond en zaterdag….!

Twitter - Facebook