0228 - 314483

Madjoe Beachvolleybal

Volleybal, met het zand tussen je tenen!

Klusdag beachvelden 28 april

Om de velden en alles daaromheen zomerklaar te maken organiseren we op 28 april een Klusdag! Ben jij beschikbaar om te helpen? Vul dan je gegevens hieronder in en je ontvang een berichtje over de planning van die dag.

De dagen worden langer, de nachten worden korter en het zaalseizoen komt alweer bijna tot een eind. De hoogste tijd om na te denken over een sportieve (voor-)zomer. Beachvolleyballen is natuurlijk een perfecte manier om een beetje in vorm te blijven tussen alle barbecues door en een stuk leuker dan die saaie sportschool! Schrijf je daarom snel in voor het beachseizoen, dat kan via onderstaande knop. Het beachvolleyballen begint in de week van 6 mei en loopt tot uiterlijk 10 juli.

Voor diegene die gewoon met een groep/team vrij wilt ballen zijn er uiteraard ook mogelijkheden. Inschrijven voor een vaste avond kan via onderstaande knop. Je kunt dan de hele zomer op een vast moment gebruik maken van de accommodatie.

Jaarlijkse MadjoeBeachtoernooi

Tradities komen met de jaren.. En we hopen dat het MadjoeBeachtoernooi een mooie traditie wordt binnen de vereniging en in de regio. Dit jaar vindt het toernooi plaats op zaterdag 22 juni. Uiteraard mag je ook zonder trainingen meedoen aan dit mooie toernooi. We hopen op prachtig weer! Inschrijven kan binnenkort!

Sfeerimpressie: Madjoe Beach toernooi 2018

Heb je nog vragen over MadjoeBeach? Neem dan contact op met de beachcommissie.

Shopping Basket