Volleybalschool Enkhuizen

Extra ontwikkeling voor de jeugd!

Sinds 2016 heeft Madjoe heeft haar eigen volleybalschool; Volleybalschool Enkhuizen.
De volleybalschool is opgericht voor de CMV (niveau 6) en de ABC jeugdspelers en richt zich op het extra ontwikkelen van deze jeugdige spelers. Immers, hoe meer uren je maakt des te beter je je kunt ontwikkelen en het volleybalspel onder de knie krijgt. Volleybalervaring speelt hierbij geen rol. Wel inzet en enthousiasme.

Seizoen 2024-2025

De volleybalschool is opgericht voor de CMV (niveau 6) en ABC-jeugdspelers en richt zich op het extra ontwikkelen van deze jeugdige spelers. Immers, hoe meer uren je maakt des te beter je je kunt ontwikkelen en het volleybalspel onder de knie krijgt. Volleybalervaring speelt hierbij geen rol. Wel inzet en enthousiasme. Het doel van de Volleybalschool is om zowel CMV-jeugd als ABC-jeugd, naast de eigen teamtrainingen, de mogelijkheid te geven om zich te verbeteren door middel van extra trainingen.

Op 22 september wordt er een kennismakingsdag gehouden.

Op deze dag kan je kennis maken met de trainers en zij met jullie. Tevens kunnen zij op basis van deze dag een advies geven in welke groep je het beste zou passen. Er vindt geen selectie plaats. Iedereen die zichzelf wil verbeteren, is van harte welkom.

 De trainingen vinden plaats op 14 zondagen tussen 10:00 uur en 12:00 uur in sporthal de Drecht.      

Afhankelijk van de groep, het niveau en het aantal opgaven kunnen er nog wijzigingen plaats vinden.

Om de trainingen nog aantrekkelijker te maken worden spelers van de topteams als gasttrainers uitgenodigd. Zo kunnen de jeugdspelers kennis maken met het niveau waar zij graag naartoe willen werken.

De kosten zijn € 150 voor 14 trainingen inclusief shirt.

Enthousiast geworden? Geef je dan op vóór 22 september 2024 via het formulier hieronder!

Inschrijfformulier 2024-2025