v.v. Madjoe Teams

Jeugd 12+

Klik hier voor de voorlopige teamindeling voor seizoen 2024-2025: Voorlopige teamindeling jeugd 2024-2025

Bij Madjoe vormt de jeugd een belangrijk deel van de vereniging. We vinden het erg belangrijk dat iedereen die wil volleyballen bij onze club terecht kan. Onze jeugdtrainers hebben passie voor volleybal en hebben verstand van het spel.

Vanaf 12 jaar gaan de spelers vanuit het CMV door naar de ABC jeugd. Ze starten daarbij in de C-categorie. Vanaf 14 jaar spelen zij in de B-categorie en vanaf 16 jaar is de A-jeugd de oudste leeftijdscategorie. Vanaf 18 jaar stromen spelers door naar de senioren.

Bij de ABC jeugd worden nieuwe technieken en strategieën aangeleerd en wordt het spel steeds uitdagender. De spelers specialiseren zich in nieuwe rollen, zoals aanvaller, spelverdeler of libero. Er wordt twee keer in de week anderhalf uur getraind.

Wekelijks wordt er een wedstrijd gespeeld in de NeVoBo competitie. De thuiswedstrijden worden op vrijdagavond of zaterdag in sporthal “De Drecht” gespeeld.

Een team bestaat uit zes veldspelers. Vanaf C jeugd 1e klasse wordt gespeeld op een seniorenveld van 18×9 meter, in lagere klassen wordt op een kleiner veld gespeeld van 14×9 meter.

Spreekt volleybal je aan en wil je eerst proberen of het iets voor je is? Je mag kosteloos vier proeftrainingen volgen voordat je je definitief aanmeldt.

 Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Jeugdcommissie.

Jeugd onder 12 jaar

Voor jeugd tussen de 6 en 12 jaar is er CMV-volleybal. Meer informatie? Klik dan hier.

Enthousiast om ook mee te komen spelen?

Lijkt het jou ook leuk om te komen volleyballen bij Madjoe? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining. Je kunt dan geheel vrijblijvend vier keer meedoen om te kijken of volleybal iets voor jou is!

Praktische informatie

Vanaf dit jaar staat de praktische informatie zoals trainingstijden en teamindelingen op de teampagina’s zelf!