51e Madjoe Hemelvaarttoernooi

Het gezelligste toernooi van het jaar!

Het Madjoe Hemelvaarttoernooi

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, wordt alweer voor de 51e keer het altijd gezellige Madjoe Hemelvaarttoernooi georganiseerd. Ook dit jaar kunnen bedrijven, teams, families, vrienden en verenigingen, van jong (>9 jaar) tot oud en van recreatief tot 2e divisieniveau zich weer opgeven. Voor de jeugd (A, B en C) wordt weer de 2 x 2 spelvorm georganiseerd en CMV niveau 4 en 6 kunnen ook aan het toernooi deelnemen. Tijdens het toernooi zijn dranken en snacks verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen en wordt in de middag de barbecue opgestookt. Het toernooi kan natuurlijk niet bestaan zonder sponsors. Bedrijven en iedereen die Madjoe wil steunen kunnen een bal sponsoren.

Verschillende poules

Er zijn verschillende volleybalvormen waarvoor kan worden ingeschreven:

• Mixtoernooi 6 x 6 (beginners, gevorderden) – inschrijfgeld € 35,-
• Klooster Paling Toernooi Divisie 3 x 3 (dames en heren) – inschrijfgeld € 35,-
• Klooster Paling Toernooi Promotie/1e klasse 3 x 3 (dames en heren) – inschrijfgeld € 35,-
• Jeugd 2 x 2, meisjes/jongens, A, B, C – inschrijfgeld € 10,-
• Circulatievolleybal niveau 4 en niveau 6, geen inschrijfgeld

Dagindeling

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de 51e editie van het Madjoe Hemelvaarttoernooi voor teams, families, vrienden, verenigingen en bedrijven, op Hemelvaartsdag 18 mei. Het toernooi wordt gespeeld op het voetbalveld van sv Enkhuizen op sportpark Immerhorn, Immerhornweg 1 Enkhuizen. Er kan gebruik worden gemaakt van de kleedruimtes en douches van sv Enkhuizen. De eerste wedstrijden worden om 10:00 uur gespeeld en de laatste wedstrijden om uiterlijk 17:00 uur. Op het terrein zijn tegen schappelijke prijzen dranken en snacks verkrijgbaar. Hiermee steunt u Madjoe! Tijdens het toernooi zijn er lekkere broodjes hamburger en saté verkrijgbaar en begin van de middag wordt de barbecue opgestookt. Voor de kinderen is de gehele dag een springkussen aanwezig en een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting. Tijdens het toernooi is het Rode Kruis aanwezig mocht iemand onverhoopt een blessure oplopen.

Voor meer informatie mail je naar: hemelvaarttoernooi@vvmadjoe.nl of bel je met Otto Laan, 06-11262902.

Inschrijven?

Helaas is er geen inschrijving meer mogelijk voor 2023!

Bal sponsoren

Om Madjoe te steunen houden we weer de jaarlijkse ballenactie. Als u een bal sponsort, wordt uw (bedrijfs)naam, tijdens het toernooi, regelmatig door onze DJ omgeroepen. Ook wordt uw (bedrijfs)naam gedurende een jaar op de website van vv Madjoe gepubliceerd. De kosten voor deze actie zijn slechts 25 euro per bal. Wilt u een bal sponsoren? Klik dan hieronder op de link of meldt u zich dan op de dag van het toernooi bij de wedstrijdleiding! Voor meer info mail naar: hemelvaarttoernooi@vvmadjoe.nl of neem contact op via de site!

Terugblik 2022