Beachvolleybalseizoen in volle gang

Training beachvolleybal 2017Weer een update van de beachcommissie. De drie nieuwe velden in sportcomplex het Rietbos, aan de Gouw liggen er top bij! Elke maandag- en woensdagavond verschijnt er weer een lach op ons gezicht. Geweldig om te zien hoe enthousiast iedereen is tijdens de trainingen! Ondanks een korte inschrijfperiode hebben wij ook dit jaar weer veel aanmeldingen mogen ontvangen. Het weer was de eerste trainingen wat minder, maar dat wordt de komende weken vast steeds beter.

De velden worden langzaam steeds verder geprofessionaliseerd. Laatst is er een hek, wat Enza Zaden beschikbaar heeft gesteld, om de velden geplaatst. Het ingezaaide gras groeit zeer goed, dus wij zoeken nog een structurele oplossing voor het grasmaaien rond de velden. Verder zijn er nog enkele aandachtpunten voor de velden. Het belangrijkste is nu het ontbreken van een toilet in de kleedkamers. Helaas heeft iemand bedacht om alle leidingen te verwijderen, maar wij hopen dit in goed overleg met de gemeente opnieuw te kunnen realiseren.

We hebben vervelend persoonlijk nieuws vanuit de beachcommissie. Helaas moeten wij Thomas Vriend de komende maanden missen. Hij heeft zijn rechter enkel op zo'n beetje alle plekken gebroken en heeft een scheurtje in zijn linker enkel.. Hij is druk bezig aan zijn herstel, maar dit jaar zullen wij hem in ieder geval niet zien in het zand.

Goed nieuws voor iedereen die dat heerlijke gevoel van zand tussen de teentjes wilt ervaren. Het is mogelijk om gebruik maken van de beachvelden voor vrij spelen! Lekker af en toe een balletje slaan zonder de verplichting van elke week trainen. Je kan je opgeven via het inschrijfformulier, daarna nemen wij contact met je op voor uitleg over het gebruik van de velden.

Dan mogen wij jullie uitnodigen voor het EK (Enkhuizer Kampioenschap) BEACHVOLLEYBAL op zaterdag 17 juni 2017 op de parkeerplaats achter De Nieuwe Doelen.

Binnenkort hopen wij duidelijkheid te krijgen over het realiseren van een toernooitje als afsluiting van de trainingen. Dan hopen wij je te zien op de op de nieuwe velden!

Groeten, Frank Haring & Bart Laan