Vertrouwenspersoon

Maak kennis met Arjenne

Mijn naam is Arjenne Kolk, voor een enkeling een bekend gezicht maar voor velen nog onbekend. Ik ben getrouwd met Armin Kolk en heb twee kinderen Lisa en Tim. Ik werk als Vermogensmanager bij de Rabobank en daarnaast ben ik actief als bestuurslid bij Inloophuis Pisa. 

In 2018 is mij gevraagd om de rol van vertrouwenspersoon over te nemen. Een serieuze functie waar ik eerst goed over heb nagedacht, want waarom zou je nu naar mij toekomen als er sprake is van seksuele intimidatie?

Ik heb ja gezegd omdat je steeds meer leest over hoe (in dit geval) sporters op jonge leeftijd te maken hebben gehad met seksuele intimidatie in verbale, non-verbale of fysieke zin, opzettelijk of onopzettelijk. Zij geven aan dat ze destijds niet bij iemand terecht konden die naar hun verhaal kon of wilde luisteren en al helemaal niet op zoek ging om de problemen op te lossen.
Gelukkig heeft Madjoe al een aantal jaar geleden besloten om een vertrouwenspersoon aan te stellen zodat bovenstaande in elk geval niet aan de orde is.

Zelf ben ik lid geworden bij Madjoe toen ik een jaar of 8 was. Ik heb hier leren volleyballen en ben hiermee doorgegaan totdat ons oudste kind werd geboren. Ook in deze periode stond Madjoe al bekend om zijn zeer goede jeugdopleiding. Ik heb destijds dan ook aan vele toernooien, volleybalkampen, selectietrainingen/toernooien meegedaan. Dit had als gevolg dat ik al op jonge leeftijd terecht kwam in de damesselectie, ook hier hebben we mooie kampioenschappen en helaas degradaties meegemaakt. Kortom veel gezien, meegemaakt en vooral veel ervaring opgedaan.

Op dit moment kom ik met enige regelmaat kijken bij de selectieteams én draag ik Madjoe nog steeds een warm hart toe. 
Wat kan ik bieden:
Natuurlijk ga ik niet voor politieagent, rechter of therapeut spelen. Ik kan wel een luisterend oor aanbieden en samen met jou op zoek gaan naar oplossingen. Natuurlijk wordt alles wat je mij vertelt strikt vertrouwelijk behandeld. 
Mij kun je bereiken op: vcp@vvmadjoe.nl  of 06-11488735