Algemene informatie en inschrijven

Madjoe Hemelvaarttoernooi

2013 panoram view Hemelvaarttoernooi Madjoe Enkhuizen-001
Het Madjoe Hemelvaarttoernooi is een grastoernooi. De aanvangstijd van de eerste wedstrijden is om 10:00 en de laatste wedstrijden starten uiterlijk om 17:00 uur. Je kan je inschrijven in de volgende categorieën:

• Senioren (6 tegen 6) Madjoe Mixtoernooi voor families, vrienden, verenigingen en bedrijven. Inschrijfklassen Beginners (nagenoeg geen volleyballers) of Gevorderden
  • Senioren (3 tegen 3) Klooster Paling Toernooi. Dames 2e/3e divisie Dames 1e klasse/promotieklasse, , Heren 2e div/3e div., Heren 1e klasse/prom. Klasse,
  • ABC Jeugd (2 tegen 2). JA, MA, MB, JB, JC, MC
  • CMV niv. 6 (4 tegen 4)

Het toernooi wordt gehouden op sportcomplex Immerhorn op de voetbalvelden van Dindua. Tijdens het toernooi wordt de catering verzorgd door Madjoe. Voor schappelijke prijzen zijn diverse belegde broodjes, friet en dranken te verkrijgen.
Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier

Heb je vragen neem dan contact op met de toernooicommissie

Wedstrijdregels

1. De wedstrijden bestaan uit 2 sets van 12 minuten
  2. Er wordt gespeeld volgens de Nevobo regels. Op beginners niveau zijn harde aanvallen niet toegestaan.
  3. Elk team levert een scheidsrechter en teller. De scheidsrechters halen na het omroepen van de door hen te fluiten wedstrijd het wedstrijdformulier op bij de wedstrijdleiding, en leveren deze ook weer bij de wedstrijdleiding in.
  4. Eindigen in een poule verschillende teams gelijk, dan bepaalt het setsaldo de volgorde. Is dit ook gelijk dan bepaalt het puntensaldo de volgorde. Is ook dit gelijk, dan bepaalt het onderlinge resultaat.
  5. De nethoogte zit tussen dameshoogte (2,24 m) en herenhoogte (2,43m) in
  6. Protesten tegen de beslissingen van de scheidsrechter worden niet in behandeling genomen.
  7. In gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist de toernooiorganisatie i.s.m. de wedstrijdleiding.
  8. De winnaar van iedere poule krijgt een prijs.

Jeugd

1. De jeugd speelt 2 sets tot de 25 (bij teveel uitloop in het programma kan hiervan worden afgeweken).
  2. Er wordt gespeeld op een half veld in de lengte (4 x 8 m)
  3. De aanvangstijd is indicatief.
  4. Elk team levert een scheidsrechter en teller. De scheidsrechters halen na het omroepen van de door hen te fluiten wedstrijd het wedstrijdformulier op bij de wedstrijdleiding, en leveren deze ook weer bij de wedstrijdleiding in.
  5. Eindigen in een poule verschillende teams gelijk, dan bepaalt het setsaldo de volgorde. Is dit ook gelijk dan bepaalt het puntensaldo de volgorde. Is ook dit gelijk, dan bepaalt het onderlinge resultaat.
  6. De winnaar van iedere poule krijgt een prijs.