Oefeninterland 13 mei a.s.

foto staand persbericht april volleybalinterlandFIVB (002)Hallo volleyballiefhebber,

De gezamenlijke volleybalverenigingen West-Friesland en Sport- en Wellnesscentrum De Bloesem hebben met elkaar de vriendschappelijke volleybal interland Nederland - Tsjechië naar onze regio gehaald. Jouw support geeft 'de lange mannen' een flinke boost richting het WK dus zorg dat je erbij bent.

Bezoek de oefeninterland op zaterdag 13 mei om 18:00 uur, in de sporthal van Sport- en Wellnesscentrum de Bloesem! Ervaar de unieke sfeer die het Nederlandse volleybal team te bieden heeft. Dit is de eerste keer dat er een interland volleybal in West-Friesland wordt georganiseerd! Donderdag 13 april is de kaartverkoop van start gegaan, in de eerste week zijn er al zo’n 500 van de 1100 kaarten verkocht.

De Lange Mannen zijn onder leiding van bondscoach Gido Vermeulen erop gebrand om voor het eerst sinds 2002 weer een ticket te veroveren voor de eindronde van het WK Volleybal. Het lijkt erop dat de omstandigheden voor Oranje ideaal zijn om deze droom te verwezenlijken.

Aanvang van deze belangrijke oefenwedstrijd is om 18 uur. Warming-up van de beide teams start om 17 uur. Op dit tijdstip gaat de sporthal in de Bloesem ook open. Kaarten (€ 7,50)kunnen alleen online worden besteld op de site van Westfrieslanddeals: www.wfdeals.nl

Laat via Facebook weten dat je erbij bent: https://www.facebook.com/events/292401977860501/

Sportieve groeten en veel plezier!

foto liggend persbericht april volleybalinterlandFIVB (002)