Start Beachseizoen 2023

Lieve volleybalvrienden,

De volleybalschoenen kunnen weer bijna in de kast, want het beachseizoen staat weer voor de deur! Naast trainingen voor de jeugd is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om lekker vrij te spelen.

De trainingen voor de jeugd zullen direct na de meivakantie van start gaan. Vanaf de week van 8 mei, wordt er (vanaf CMV niveau 3, tot aan de A-jeugd) op dinsdag of donderdag 1 keer per week getraind voor een periode van ongeveer 8 à 10 weken. De kosten van de training bedragen eenmalig €25 voor de CMV- en €35 voor de ABC-jeugd. Lijkt dit jou nou leuk? Schrijf je dan nu in! Opgeven kan uiterlijk t/m maandag 24 april.

Ga je liever zelf met een groepje het zand in? Geef je dan op voor het vrij spelen. Voor een eenmalig bedrag van €30,- per persoon, kun je vanaf 1 mei tot aan het eind van de zomer oneindig gebruikmaken van de velden. De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend!

Ben je niet van plan de hele zomer te gaan beachen, maar vind je het wel leuk om eens een los veld te huren, kan dat natuurlijk ook! De kosten hiervoor per veld bedragen eenmalig:
– Madjoe-leden €7,50
– Niet Madjoe-leden €12,50

Zowel de beachtrainingen als het vrij spelen zal plaatsvinden op de beachvolleybalvelden van Madjoe, waar iedereen natuurlijk welkom is. Wij hebben er ontzettend veel zin in, hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,

De Beachcommissie