Trainingen zijn weer begonnen

De beachtrainingen zijn weer gestart! Wij zijn erg blij dat ook dit jaar weer veel mensen bij ons komen trainen. Dan is dit jaar het weer gelukkig ook een stuk beter dan vorig jaar, dus dat kan alleen maar een top beachseizoen worden. Mocht je het veld nog willen huren om vrij te spelen met een team, kijk even bij de veldindeling voor de mogelijkheden. Er zijn 3 velden, dus buiten de trainingen om zijn er nog genoeg mogelijkheden.

Wil je toch nog deelnemen aan de trainingen? Stuur ons even een mailtje dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Volleybal je niet bij Madjoe, maar lijkt het je wel leuk om bij ons te beachvolleyballen. Geen probleem, je bent meer dan welkom! Stuur ons een mailje voor de mogelijkheden om te trainen of om met een groepje een van de velden te huren.

Op naar een mooi beachseizoen bij MadjoeBeach!

Bekijk hier het wedstrijdprogramma voor seizoen 2018/2019. Bekijk ook de teamindeling, standen en uitslagen.

Twitter - Facebook