Enkhuizer Tennis Club Zomer Challenge

Zomerstop bij jouw sportclub? Of sport je vaak binnen en wil je graag in de zomer buiten sporten? Meld je dan aan voor de Zomer Challenge van de Enkhuizer Tennis Club (ETC)!

Wat is de Zomer Challenge?

De Zomer Challenge is een tennislidmaatschap van 3 maanden (juni, juli en augustus) en is een uitgelezen manier om de sport en de tennisvereniging te leren kennen.

Naast kennismaking met tennis biedt het Zomer Challenge lidmaatschapspakket :

· KNLTB pas
· Onbeperkt vrij spelen
· Geen vrijwilligers verplichtingen
· Recht op deelname aan alle activiteiten van ETC
· Recht op deelname aan KNLTB toernooien
· In juni drie lessen van 50 minuten van een All-in tennisleraar (optioneel)
· Deelname aan het afsluitende Zomer Challenge eindtoernooi (optioneel en bij voldoende animo)

De kosten voor de Zomer Challenge exclusief 3 tennislessen:

Jeugd (t/m 17 jaar) en studenten * € 35,00
Volwassenen € 60,00

De kosten voor de Zomer Challenge inclusief 3 tennislessen:

Jeugd (t/m 17 jaar) en studenten * € 54,00
Volwassenen € 79,00

* Studenten dienen bij inschrijving een kopie van de inschrijving voor de betreffende studie op HBO/Universitair te overleggen.

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden voor de Zomer Challenge door het inschrijfformulier in te vullen op de website van ETC: www.enkhuizertc.nl/vereniging/lidmaatschap.

Wil je daarnaast tevens gebruik maken van de drie trainingen die in juni door All-in worden gegeven? Stuur dan een mail naar janwillem@tennisschoolall-in.nl of bel naar 0229-260771.

Shopping Basket