Volleyballen in Enkhuizen doe je bij Madjoe

hemelvaarttoernooi

beach

zalen kantine

teamindeling

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Madjoe webshop

Schrijf je in bij volleybalvereniging Madjoe

Zonnige 47e Madjoe Hemelvaarttoernooi

Het prachtige weer zorgde voor een Hemelvaarttoernooi die we niet snel zullen vergeten. De meer dan 90 deelnemende teams speelden onder een stralende zon de wedstrijden. Dit jaar was er ook voor de CMV jeugd niveau 3 en 4 de mogelijkheid om deel te nemen. Prachtig om te zien hoe de jonge spelers en speelsters fanatiek strijdden om de 1e plaats. Mede door de muzikale ondersteuning van Funprojection was het weer een hele gezellige en sportieve dag. De uitslagen kun je hier terugvinden. Het toernooi kan niet bestaan zonder onze sponsors en we mochten ook weer een groot aantal ballensponsors noteren waarvoor hartelijk dank! Wil je nog even nagenieten? Bekijk dan de foto's van het toernooi op de Madjoe site en de foto's die gemaakt zijn door WEEFF. Tot volgend jaar op 10 mei.

2017 Sponsors Madjoe Hemelvaarttoernooi

Madjoe social

clubblad Time Out vvMadjoe

Wij zijn op zoek naar jou!

Speel je bij Madjoe en doe je graag iets extra's voor de club? Of zoek je iets om je vrije tijd mee te vullen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Volleybal Vereniging Madjoe is altijd op zoek naar vrijwilligers voor leuke activiteiten of een vaste taak voor het seizoen. Vind je het leuk om contact te leggen met de krant en Madjoe nóg bekender te maken in Enkhuizen en omgeving, of ben jij juist erg goed in het onderhouden van contacten met de sponsors? Lijk dan snel op onze vacaturepagina en wie weet ben jij onze nieuwste aanwinst.

Wedstrijdprogramma


Het nieuwe seizoen is weer begonnen!

Bekijk hier het wedstrijdprogramma voor seizoen 2016/2017. Bekijk ook de teamindeling, standen en uitslagen.

logo madjoe

Sporthal de Sprong
Noorder Boerenvaart 11
1601 SK  Enkhuizen
+31 228 313 671

Social Media

Twitter - Facebook

Sporthal De Drecht
Boendersveld 1
1602 DK  Enkhuizen
+31 228 316 883

Copyright © Digital-Dreams Webdesign - Nina Reus. Alle rechten voorbehouden.