Inschrijvingen geopend!

Beachvolleybal – vrij spelen

Naar alle leden van onze nieuwsbrief is een mail gestuurd over de mogelijkheid tot beachvolleyballen bij Madjoe. Voor een ieder die deze heeft gemist heeft is deze hieronder alsnog te lezen !

Beste volleyballers,

Er is verruiming in de maatregelen omtrent het sporten voor volwassenen, daarom laten wij weer even van ons horen! Onder voorwaarden kan er vrij worden gespeeld, lijkt dit je leuk lees de mail dan goed door en schrijf je in! Iedereen die zich aanmeldt krijgt de exacte regels op onze accommodatie toegestuurd!

Vrij spelen (€25):

Voor het vrij spelen dien je vooraf met je groepje een veld te reserveren via een online formulier. Op deze manier voorkomen we teveel mensen op locatie. De hoofdhuurder is verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen. 1x reserveren per week, zijn er op de dag zelf tijdblokken vrij mag je deze extra boeken (bijvoorbeeld vrijdagochtend boeken om vrijdagavond te spelen). Na afloop van het sporten ga je direct naar huis, tussen twee groepen zit een kwartier tijd om drukte te voorkomen. Na het spelen dienen de gebruikte materialen gereinigd te worden, hiervoor zijn op locatie schoonmaakspullen aanwezig.

1,5 meter afstand:

Er wordt gespeeld zonder blokkering. Dreig je tijdens een punt te dichtbij je teamgenoot te komen om de bal te spelen, laat hem dan vallen en speel het punt opnieuw. Geen high-fives of ander fysiek contact.

Iedereen die zich aanmeldt krijgt de regels voor het vrij spelen op onze accommodatie toegestuurd!

Wij hopen natuurlijk dat iedereen op een veilige en verstandige wijze onze fantastische sport kan gaan beoefenen, samen maken we dit mogelijk!

Met sportieve groet,

de Beachcommissie