Madjoe Beachseizoen 2021

Lieve volleybalvrienden,

Het beachseizoen gaat weer van start. Dit zal plaatsvinden op de beachvolleybalvelden van Madjoe, waar iedereen natuurlijk welkom is! De trainingen gaan van start vanaf 12 april. Er wordt 1 keer per week getraind voor een periode van ongeveer 8 à 10 weken. De kosten van de training zijn voor de CMV €20 en voor ABC €30. Inschrijven kan onderaan dit bericht!
Schrijf je tenminste in voor 5 april, zodat we de groepsindeling kunnen maken.

Ook kan jij je weer inschrijven voor het vrij spelen. Zou jij elke week de vrijheid willen hebben om lekker een balletje te slaan met een zelf gekozen groepje? Dat kan! Schrijf je dan snel in om vanaf 12 april te kunnen vrij spelen. De kosten hiervoor bedragen eenmalig €25,-.
Inschrijven kan onderaan dit bericht!

Trainer oproep
Met de start van het beachseizoen in aantocht zijn er weer enthousiaste trainers nodig om de trainingen te verzorgen. Lijkt het jou leuk om vanaf de week van 12 april, 8 tot 10 weken lang training te geven aan de jeugd? Geef je dan snel op via beachcommissie@vvmadjoe.nl met de volgende gegevens:

– Jouw eigen naam
– Welke leeftijdsgroep heeft je voorkeur? (CMV/ABC)
– Welke dagen en tijden ben je beschikbaar?
– Heb je voorkeur om hoofdtrainer of hulptrainer te zijn?

Hoofdtrainer: Bereidt de trainingen voor en deelt deze met zijn hulptrainers, instrueert, begeleidt en stuurt de hulptrainers aan. Zal voortouw nemen bij de trainingen.

Hulptrainer: Assisteert de hoofdtrainer. Werkt met een groepje op een eigen veld, houdt de motivatie en intensiteit hoog bij de trainingen en geeft tips over de technieken en tactieken.

Wij hebben er ontzettend veel zin in, hopelijk zien we jullie op de velden vanaf 12 april!

Alle verdere informatie en mogelijkheid tot inschrijven vindt je op de beachpagina: