Madjoe gaat meedoen aan de Rabobank clubkas campagne

rabo clubkasDe Rabobank Clubkas Campagne komt in plaats van de Rabo Fietssponsortocht.
De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie actie voor verenigingen, waarbij leden van Rabobank West-Friesland bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. Elke stem is geld waard.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?
Bij de Rabobank Clubkas Campagne zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen (MADJOE) die meedoen aan de campagne en anderzijds de ruim 26.000 leden die mogen stemmen op verenigingen die zij een warm hart toedragen. Rabobank West-Friesland stelt in 2018 een bedrag van € 250.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank West-Friesland mogen verdelen over de deelnemende clubs. Elk lid brengt vijf stemmen uit (max 2 per club). Dit stemmen doen zij online of op één van de Rabobank kantoren.
Madjoe heeft zich dus ook ingeschreven. Er vindt een stemperiode plaats van 8 mei 2018 tot en met 28 mei 2018. Tegen die tijd ontvangen jullie meer informatie over hoe je als Rabobank lid kunt stemmen. Wordt vervolgd ………….

Bekijk hier het wedstrijdprogramma voor seizoen 2018/2019. Bekijk ook de teamindeling, standen en uitslagen.

Twitter - Facebook