ESC Zomeractie

ESC Zomeractie 2018Vanwege het enorme succes van de Clubactie in voorgaande jaren, waarbij leden van sportverenigingen tijdens de zomerstop van de eigen sport voor een zeer laag bedrag tóch de conditie en kracht op peil kunnen houden, hebben wij besloten om sportverenigingen uit Enkhuizen e.o. opnieuw een aantrekkelijk aanbod te doen:

3 Maanden onbeperkt sporten voor slechts €65,00! (juni, juli, augustus)

Wij berekenen hierbij geen inschrijfgeld of andere bijkomende kosten, maar garanderen wél onze uitstekende service:
- onbeperkt keuze groepslessen en/of fitness
- gratis introductietraining fitness
- gratis samenstellen persoonlijk trainingsschema (n.a.v. individuele doelstelling)
- gratis blessure advies
- gratis gebruik Powerplates
en uiteraard de volledige inzet van onze professionele en klantgerichte instructeurs!

Om van dit aanbod gebruik te kunnen maken kan je je aanmelden bij het Enkhuizer Sport Centrum. Zij hebben een lijst met alle Madjoe leden voor controle.

Twitter - Facebook