Sponsor in the Spotlight Hotel-Café Van Puffelen

Hotel-Café Van Puffelen

Deze maand zetten we één van de sponsors van Heren 1 in de Spotlight. Voor veel Madjoe leden een bekende locatie voor een borrel en hapje.Puffelen voorkant5

Van Puffelen heeft een gezellige bar met authentieke kenmerken wat zorgt voor een leuke uitstraling. Het cafe‚ is iedere dag geopend. Je kunt er terecht voor een goed getapt glas Amstel. Even gezellig bijpraten onder het genot van een kopje koffie of thee aan de leestafel, met iedere dag een verse krant, behoort ook tot de mogelijkheden. Als er sport is, wordt het uitgezonden in Van Puffelen. We hebben een groot scherm tot onze beschikking zodat de wedstrijden voor iedereen goed te volgen zijn. Voor de lekkere trek hebben wij lekkere kleine hapjes zoals bitterballen of een lekker stukje kaas! In Van Puffelen beschikken wij over een rookhok. Dit is een mooie lounge hoek met dakraam. Ook beschikken wij over een afgesloten fietsenstalling. Wij zijn ook open voor feesten en partijen! Denk aan uw verjaardag, een vergadering of een feestavond met uw vereniging.

Meer informatie vind je op hun website of op de Facebook pagina

Bekijk hier het wedstrijdprogramma voor seizoen 2018/2019. Bekijk ook de teamindeling, standen en uitslagen.

Twitter - Facebook