Trainersclinic Rita Buikema

Trainersclinic CMV/Jeugd door Rita Buikema

Wederom heeft Madjoe een inspirerende toptrainster weten te vangen om een trainersclinic te verzorgen voor alle CMV-/Jeugdtrainers van regio West-Friesland! Rita Buikema komt in Sporthal de Drecht een leerzame en dynamische trainersclinic aanbieden. Geef jij training aan de CMV, een jeugdteam of ben jij geïnteresseerd in een middag vol volleybalinspiratie, dan ben je van harte uitgenodigd op zondag 19 maart 2023 in Sporthal de Drecht!

Het programma:

Inloop en ontvangst is vanaf 9:30 uur. Om 10:00 uur start de trainersclinic onder leiding van Rita. Hier laat Rita haar visie zien op een positief, gezond en veilig sportklimaat.

“Alle kinderen hebben recht op een competentiegerichte trainer en alle trainers op een levenslang leren. Dit allemaal in een positief sport- en clubklimaat. Mijn kracht is mensen te inspireren en in beweging te zetten. Ik werk graag vanuit een visie en altijd ontwikkelingsgericht. Kwaliteit en betrokkenheid zijn belangrijk voor mij want dat geeft continuïteit.”

De clinic duurt tot 12:00 uur, waarin er genoeg ruimte is voor vragen en discussie.

Dit belooft een leerzame en inspirerende ochtend te worden, zien we je daar?

Voor deze clinic hoef je jezelf niet aan te melden!

Voor de trainers onder ons,  je kan punten verdienen met deze clinic: 3 punten voor VT2 en VT3 trainers. Zorg ervoor dat je, je relatiecode meeneemt!