Volleyballen in Enkhuizen doe je bijvv Madjoe

Madjoe is één van de grootste volleybalverenigingen in de regio met ca. 330 leden. Iedereen die wil volleyballen kan bij Madjoe terecht. De jongste CMV leden zijn net 6 jaar, maar er zijn ook leden van 65 jaar en ouder die wekelijks nog actief bezig zijn. Er is een recreanten afdeling, een ochtend ‘koffie’ volleybal en diverse dames en heren teams in verschillende klasses van de regio. De selectie teams van Heren 1 komt uit in de tweede divisie en ons Dames 1 draait mee in de 3e divisie. De beach commissie verzorgt in de zomer trainingen op drie door Madjoe aangelegde beach volleybal velden op sportpark Rietbos aan de Gouw te Enkhuizen. Ook ‘vrij’ spelen behoort – na reservering – tot de mogelijkheden.

43486044125_360a45d4ef_o

Onze vereniging

Maak kennis met de ruggengraat van onze volleybalvereniging.

Een uitgebreide lijst met al onze vrijwilligers die zich enthousiast inzetten.

Huisregelement

Zo gaan wij met elkaar om en zo houden wij het spelletje leuk.

Wil je bij ons volleyballen of je juist afmelden, alle info vind je hier!

Madjoe Beach

alle in's en out's

Meer weten? Klik snel door!

Hemelvaarttoernooi

Editie 2020

donderdag 21 mei

Meer info en aanmelden vind je hier

KOM KIJKEN BIJ ONZE TEAMS!

Het wedstrijdprogramma