Fit blijven in coronatijd?

Dat kan!

De trainingen voor senioren in teamverband zijn gestopt. Wij als vereniging volgen uiteraard de genomen maatregelen rondom het indammen van de verspreiding van het coronavirus.

Tijdens de persconferentie waar de huidige maatregelen zijn aangekondigd, heeft minister-president Rutte ook gesproken over de waarde van sport. Hierin noemde hij twee belangrijke punten: sport voor je fysieke gezondheid en sport als emotionele uitlaatklep. Er is in de genomen maatregelen dan ook nog steeds ruimte opgenomen om te kunnen gaan sporten. Madjoe wil dit voor haar leden graag mogelijk maken.

Op dinsdag- en donderdagavond organiseren we in De Drecht een volleybalcircuit voor de senioren in tweetallen. Een circuit duurt 50 minuten en voer je met zijn tweeën uit. In het circuit is aandacht voor alle volleybalonderdelen.

Hoe en wat gaan we dat doen?

- Je doorloopt een volleybalcircuit van ongeveer 50 minuten.

Eigenlijk ga je gewoon een uur trainen in de Drecht onder leiding van Allard jongsma, de trainer van Heren 1 en 2. Ongeveer een uur ben je bezig met alle volleybalonderdelen. (Techniek, fysiek, samenwerken en winnen). De training zal bestaan uit een warming-up van 10 minuten gevolgd door 3 oefeningen van dezelfde duur. Tot slot zal ja in het laatste gedeelte van het circuit een volleybal-challenge te wachten staan.

- Op twee avonden zijn er drie starttijden.

Er zijn drie starttijden op de dinsdag- en donderdagavond, namelijk: 19:30, 20:30 en 21:30 tijdens een tijdslot van een uur kunnen er maximaal 8 tweetallen zich inschrijven.

- We trainen met tweetallen van hetzelfde niveau, iedereen kan meedoen!

Inschrijven doe je met een tweetal van een vergelijkbaar niveau. Zo kan jij het beste blijven trainen. Ook de oefeningen zijn geschikt voor iedere volleyballer, welke klasse of divisie je speelt maakt dus helemaal niet uit!

- We houden alle coronamaatregelen in acht.

Tijdens de trainingen houden we ons aan de maatregelen die ons opgedragen zijn door het RIVM en het NOC NSF. Zo trainen we van te voren ingeschreven tweetallen, houden we anderhalve meter afstand van elkaar en blijven we met hetzelfde tweetal trainen. (kom in hetzelfde kleur shirt, de tweetallen moeten volgens de regels herkenbaar zijn) Ook blijven de kleedkamers dicht en is er geen publiek toegestaan. Doe je sportspullen dus thuis al aan en vergeet je gevulde bidon niet!

AR2I3514-min

Interesse? Schrijf je nu in!

Shopping Basket

Inschrijving succesvol verzonden!