Madjoe Beachvolleybal

Volleybal, met het zand tussen je tenen!

Inschrijving Beach vrij spelen senioren 2020

Nadat we van de week te horen hebben gekregen dat de senioren weer mogen sporten in groepsverband gaan we natuurlijk weer lekker beachvolleyballen! Dit zal zijn op de beachvelden van Madjoe, maar natuurlijk is iedereen welkom!

Er komt een online rooster waar je jezelf kan indelen met een groep van maximaal 6 personen, maximaal 1 keer in de week. Je kan op de dagen Maandag, Woensdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag van 8.00 tot 21.00 uur inschrijven. Op Dinsdag en Donderdag kan je van 8.00 tot 16.00 uur inschrijven.

Het vrij spelen kan vanaf 11 mei beginnen. Kosten voor vrij spelen bedraagt  €25,-.

Het inschrijvingsformulier, het veldrooster en de na te leven regels vindt je boven aan deze pagina.

Inschrijving Beach trainingen jeugd 2020

Beste volleyballers van West-Friesland,

Nu het zaalseizoen ten einde is gekomen kunnen we weer lekker in het zand volleyballen! Het kabinet heeft besloten dat de jeugd tot en met 18 jaar weer buiten mogen sporten in groepsverband, dus hier maken wij bij Madjoe graag gebruik van. Dit betekent wel dat de trainingen aangepast worden volgens de richtlijnen van het RIVM. Op de gloednieuwe beachvolleybalvelden van Madjoe worden er trainingen aangeboden om in deze gekke tijden toch nog te kunnen sporten.

De trainingen zullen starten vanaf 11 mei en gedurende 8 weken zullen we één keer per week een training aanbieden voor de CMV en ABC leden van deze regio.

Dus ben jij 18 jaar of jonger, en heb jij zin om lekker te volleyballen in het zand, geef je dan op voor 1 mei.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de beachcommissie: beachcommissie@vvmadjoe.nl

Sfeerimpressie: Madjoe Beach toernooi 2018

Heb je nog vragen over MadjoeBeach? Neem dan contact op met de beachcommissie.